Dagen efter

 Blev lite sovmorgon idag, men tänker att kroppen nog behövde det efter gårdagens tur. Ingen träningsvärk, men känner av ryggen lite mer än vanligt vilket ju inte är konstigt.  

  

 Är bara så glad att jag överhuvudtaget kan genomföra sånt här, det skulle jag trott vara omöjligt efter olyckan för fem år sedan. Funderar nu över vilken nästa utmaning ska bli… Är lite sugen på Sundstrampet ett lopp som gör från Helsingborg upp till Kullen och tillbaka, lite drygt nio mil tror jag.

Nå men det ligger på framtiden, idag blir det tåget ner till Lise i Malmö där jag ska träffa Tina som kommer för att hämta sin lilla Qarizma, ska bli kul att träffas 🙂

Sen blir det nog en sväng inom Anna-Karin för lite kattsnack och mys med min lille mini Herkules ( Riddick ) 🙂 tar med kamera så se upp för lite nya bilder i kväll.

Ha en fin söndag alla 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.