Bokat ny tid för Miska

Onsdagar har vi alltid lite längre arbetsdagar, men idag kom jag från jobbet redan kvart över fyra. Var en sväng inom avdelningen och hälsade på Henrik, men kom på lite fel tid strax före maten och han hade precis lagt sig för att vila. Jag stannade bara en kort stund eftersom han var rätt trött.

Pratade förresten med vet. i morse angående Miska och vi har bokat in en tid till på fredag kl 14. hade kunnat komma tidigare, men har ingen möjlighet till det på grund av jobbet, men fredagar slutar jag tidigare.
Nu när hon verkar vara dräktig behöver jag verkligen få upp henne i hull, så jag var och handlade AD mat och lite annat gott till henne.859713_489651767737814_1222057633_o
Hon har fällt det mesta av sin långa fina päls och ser så liten ut just nu, men den kommer ju tillbaka igen. Hon är en väldigt go och tillgiven katt och jag tror det kommer att bli både supergoa och vackra kattungar i kombinationen med Vossy. I slutet på maj är det dags och det ska bli otroligt spännande 🙂

Har också varit och dansat Zumba i kväll och svettats mängder som vanligt. Det är verkligen superkul och jag blir alltid på så gott humör efter ett pass. Fredag är det dags igen!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.