Bilder på Freja

Ännu en lång arbetsdag till ände och utvecklingssamtalen närmar sig slutet.
Efter jobbet tillbringade jag ett par timmar med en gruppchat uppgift på Pawpedkursen och sen var klockan plötsligt nästan nio!
Har precis fixat för alla katter, varit och hälsat på hos Vossy och Freja i kattgården och så blir det ett par rader här på bloggen innan jag slänger mig på sängen med en kopp te och de sista avsnitten av serien Breaking Bad som fångat mig så till den milda grad att jag slukat den som jag aldrig tidigare slukat en serie. Jag är inte förvånad inte över alla priser som östs över den här serien, för den är helt otroligt bra 🙂

Fick till ett par bilder på Ullas vackra hona Freja också, tyvärr syns inte riktigt hennes fantastiska blå ögon, blev lite för mörka, men visst är hon vacker 🙂freja freja_1 freja_2

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.