Vi söker nytt hem till dessa två fina killar

 

Medinas Dolls Legolas & Medinas Dolls Lupin

Legolas och Lupin är två pigga, lekfulla, mysiga och busiga bröder på två år. De är friska, kastrerade, fullvaccinerade och försäkrade vis Sveland. De är registrerade i SVERAK och hos Jordbruksverket. De gillar att utmanas och leka med olika leksaker. De är hängivna sina familjemedlemmar, stora som små och befinner sig gärna där ni är. På grund av personliga skäl så kan de inte längre bo kvar hos oss utan de söker omgående nytt kärleksfullt boende. Vi ser gärna att de får fortsätta bo tillsammans. 

Känner du att dessa två fina killar skulle passa i ditt hem är du varmt välkommen att kontakta deras ägare Andreas Malmgren  på mejl: malmgrenandreas@hotmail.com

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.