Besök hos veterinären

Fick kasta mig i bilen efter jobbet för att hinna hem och hämta Miska, vi hade ju fått en tid hos vet. i Höör kl 14. Eftersom hon inte har varit så glad att åka bil tog jag med lilla Fossy som sällskap, hon kan också behöva lite träning i att åka bil. Det visade sig vara en god idé för båda höll sig helt lugna i buren under hela resan, så skönt.
Vi hann fram t.o.m. med fem minuter till godo, men fick komma in direkt i alla fall.
Det är en väldigt avstressande och trevlig atmosfär på den här kliniken och man får ett trevligt bemötande.
Båda veterinärer kikade i Miskas mun som tyvärr inte ser så fin ut. Svullnaden i tandköttet har växt väldigt snabbt sen hon fick bränt bort den sist, och det känns lite oroväckande. Veterinärerna tyckte vi skulle ta ett vävnadsprov för att få reda på vad det är som växer, men för att göra det måste Miska sövas.
Tyvärr går det inte att göra det i nuläget eftersom hon troligen är inne på fjärde  dräktighetsveckan, så vi får vänta tills hon fått sina kattungar. Det är bara att hoppas på att det inte blir värre så hon får för ont och får problem att äta. Just nu äter hon väldigt bra, dock endast blötmat eller torrfoder jag blött upp.
Det gör ju inte så mycket bara hon klarar att äta det.Miska för ett par månader sen.
Tycker så synd om henne, så tråkigt att det skulle bli så. Nu har jag lite blandade känslor inför hennes dräktighet, men läget är som det är och nu är det bara att hoppas på ett gäng fina kattungar och att mamma Miska ska må bra under hela dräktighetetiden..

Hon är en otroligt mysig och trevlig katt, väldigt social och kelen.
Just nu ligger hon här bredvid mig på skrivbordet och sover, lilla gumman 🙂
Bilden är tagen för ett par månader sen, nu har hon fällt av mycket av sin päls och ser lite rolig ut.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.