En hektisk vecka

Det har varit en intensiv arbetsvecka med långa och arbetsfyllda dagar och kvällar!
Men nu är terminen slut, skolbarnen har börjat sitt sommarlov och jag har bara två arbetsdagar kvar innan det är dags för semester, underbart 🙂
Ser väldigt mycket fram emot det och idag är det bara en vecka kvar tills vi åker iväg, ska bli så himla kul och spännande.

På kattfronten är det lugnt här hemma just nu.
Nora är dräktig och väntar sin kull i mitten av juli, medan Velvet och Tessie fortfarande inte löpt igen. De är dock inte dräktiga så vi får helt enkelt bara vänta tills de kommer igång igen, Love är redo i varje fall 😉

Mina kullar hos Lise och Katarina växer så det knakar och är underbart söta alla 10 🙂 Får en hel del bilder och filmsnuttar på dem och nu i veckan åker jag på en ny kattungetrip, längtar efter att träffa dem igen.
Så ni kommer  också att ha en många bilder att se fram emot under veckan.
Min nya lillplutt Marco är till stor glädje här hemma, en riktig liten goding och underbart söt, är verkligen jättenöjd med honom. I början på juli, när vi kommer hem från US åker vi till Kalmar och ställer, det blir Marcos första show, ska bli spännande. Love följer också med och förhoppningsvis kan han där få sitt tredje cert och blir därmed Champion!

Här är en liten filmsnutt från Lise och X-bebbarna 🙂

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016 Eva Mourujärvi

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.